Godt at vide, inden du kommer

Både healing og kropsterapi er dybe og forandrende behandlinger.

Efter en behandling har de fleste det rigtig godt. De føler sig lette, i balance og glade.

Men  der kan også komme  fysiske og følelsesmæssige symptomer bagefter.

Det er ikke farligt.

Tværtimod er det godt, når kroppen reagerer. Det betyder at den tager i mod behandlingen!


Er der bivirkninger ved healing og kropsterapi?

Ja og nej.

Du kan godt opleve symptomer efter en behandling. Det kan være at du føler dig svimmel, træt, øm i musklerne eller have kvalme, ondt i halsen eller ondt i maven. Måske endda spændinger andre steder i kroppen, forkølelse, influenza-symptomer eller hoste. Nogle skal meget mere på toilettet, end de plejer, eller sveder, prutter eller har pludselig dårlig ånde.

Det kan også ske, at gamle følelser, som du har kæmpet med før i tiden f.eks. angst, depression, tristhed, vrede, pludselig blusser voldsomt op og fylder igen.

Og du kan komme til at tænke ”Hov, jeg fik det værre af den behandling? Det var da ikke det, jeg kom for!”

Men det er ikke bivirkninger. Det er fuldstændig naturligt og helt som det skal være. Faktisk er det et rigtig godt tegn, at din krop reagerer sådan. Kroppen har holdt sammen på ubalancer igennem flere år, og når en behandling går ind og roder op i gamle blokeringer, så vælter det frem med affaldsstoffer.

Lidt ligesom en svupper i en stoppet køkkenvask. Det er ikke altid lækkert, det der dukker frem, men proppen skal jo løsnes og skylles ud, så der kan komme flow igen.

Og det er kun forbigående og forsvinder igen.

Drik vand og træk vejret!

Det er vigtigt at du drikker en masse vand efter en behandling. Det hjælper kroppen til at slippe af med alle de affaldsstoffer og tunge energier, der er løsnet og skal ud af systemet.

Og læg mærke til din vejrtrækning. Jo flere dybe åndedrag, du kan tage, jo lettere er det for kroppen at slappe af, masssere organerne og ilte blodet, så affaldsstofferne kommer ud af systemet igen.

Hvile og en gåtur hjælper

En masse hvile er også godt. Det er hårdt arbejde for kroppen at slippe, og den skal have mulighed for at restituere.

Hvis du har mulighed for at gå en tur eller gå hjem og lave ingenting efter en behandling er det helt klart det bedste.

Det er også en god idé at vælge et forløb, så du kommer flere gange til at begynde med.
På den måde er du sikker på at din proces ikke går i stå, hvis der opstår et bump og du falder tilbage i de gamle mønstre.