DSC_2108 - Kopi.jpg

BEHANDLINGER

Afbalancerende englehealing 900 kr. (45 min.)

En healing, der er 100 % tilpasset dig. Den kan være blid og opløftende, behagelig og afslappende eller den kan være kraftig og afdække gamle traumer eller svære følelser, du er klar til at slippe. Alt afhænger af, hvordan du har i det øjeblik, du træder ind hos mig og lægger dig på briksen.

Afbalancerende englehealing  + 1/2 times samtale 1250 kr. (90 min.)

Efter healingen får du en intuitiv samtale med mig, hvor jeg stiller ind på dig og vi hjælpes ad med at sætte ord på det, der skete under healingen og måske se hvordan det passer ind i dit liv lige nu. Måske mærkede du noget overraskende eller forløsende, måske fik du beskeder, der gav mening eller satte tanker i gang.

Karmahealing (forløb) - klik her for læse mere

Karmahealing er healing af gamle mønstre, der holder dig fast og forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil.

Karmahealing er et dybdegående forløb på syv-10 sessioner med en måned mellem.

Fjernhealing 850 kr. (45 min.)

Bor du langt væk eller har du ikke mulighed for at komme i min klinik, kan du bestille en fjernhealing. Den er fuldstændig som en almindelig healing, den foregår bare mens jeg sidder her og du ligger hjemme hos dig selv (eller hvor som helst det nu passer dig – et sommerhus i Vestjylland eller en lejlighed i Sydafrika). Healingen har samme kraft og virkning uanset om vi er i samme rum eller i hver sin ende af verden. Jeg ringer til dig på det tidspunkt, du har booket healingen og så taler vi kort sammen om hvad der skal ske. Inden da har du gjort dig klar til at ligge et behageligt sted med et tæppe, måske et tændt stearinlys og et glas vand og lidt behagelig musik.
Når healingen er færdig ringer eller skriver jeg til dig bagefter med evt. beskeder.

Forløb med englehealing
Når du vælger at gå ind i et forløb med flere healinger, så sker der en hel masse. Uanset hvad det er, du ønsker at arbejde med.

I det øjeblik du siger ja tak til og accepterer, at forløbet må vare længere tid, giver du energierne, dig selv og din krop tid og ro og dermed langt bedre mulighed for at arbejde dybere med både dine problemstillinger og din heling.

Og du vil opleve at processerne fortsætter mellem healingerne.

Jeg anbefaler min. 3 sessioner men har rigtig gode erfaringer med forløb á 5 og 7 sessioner med 1-4 ugers mellemrum.

 

Du booker bare en tid og så aftaler vi, hvor langt et forløb du vil have, når vi ses eller taler sammen.

Betaling med mobile pay.

Jeg arbejder også med forløb omkring stress, indre barn, karma og spirituel udvikling.

Læs mere under "behandlinger" eller kontakt mig for at høre mere.